Diensten

Laat ons jouw buitenleven transformeren - Ondek onze diensten voor schuttingen en overkappingen!

Wilt u toch nog een beetje natuurlijke producten in uw tuin dan adviseren wij een hout/beton schutting. Een schutting met betonnen palen en onderplaten dus geen onderhoud gecombineerd met hout tuinschermen. De betondelen zijn verkrijgbaar in 3 kleuren grijs, antraciet en zwart. Wij plaatsen alle palen in de snelbeton zo staan ze lekker stevig.
 
Bent u opzoek naar toch een wat luxere schutting dan komt u uit op een composiet schutting. Aluminium palen met aluminium of kunstof delen er tussen. Ook deze palen plaatsen wij in de snelbeton. Deze schutting is een stuk strakker dan de andere schuttingen en heeft helemaal geen onderhoudt nodig.
 
Heeft u interesse in een nieuwe schutting maar zoekt u iets anders dan aangegeven staat neem gerust contact op want alles is mogelijk.

Ontdek Onze Werkmethode - Jouw Stappenplan naar een Geslaagd Project!

Als je tijdens ons proces nog vragen hebt of meer informatie nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Ons team is beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen, zodat je met vertrouwen kunt genieten van het creëren van jouw droomproject.

01.

Kennismaking en Advies

In deze eerste stap gaan we samen in gesprek. We luisteren naar jouw wensen, ideeën en verwachtingen. Tegelijkertijd geven we deskundig advies over de beste oplossingen voor jouw project. Dit gesprek is cruciaal omdat het ons in staat stelt om een duidelijk beeld te krijgen van wat jij voor ogen hebt en hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.

02.

Ontwerp en Offerte

Nadat we jouw wensen hebben besproken, gaan we aan de slag met het maken van een uniek ontwerp op maat. Dit ontwerp wordt zorgvuldig samengesteld, waarbij rekening wordt gehouden met jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Vervolgens stellen we een gedetailleerde offerte op, waarin alle kosten en details van het project duidelijk worden beschreven.

03.

Uitvoering en Opvolging

Zodra het ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd, gaan we over tot de daadwerkelijke uitvoering van het project. Hierbij houden we je voortdurend op de hoogte van de voortgang. Na afronding van het project zorgen we voor een grondige inspectie om er zeker van te zijn dat alles naar wens is verlopen. We blijven ook na oplevering beschikbaar voor eventuele vragen!

Composiet schutting

Onze composiet schuttingen bieden een perfecte balans tussen duurzaamheid en esthetiek. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en vereisen ze minimaal onderhoud. Met een breed scala aan kleuren en ontwerpen passen ze perfect bij elke buitenruimte, waardoor ze een duurzame en stijlvolle oplossing zijn voor jouw erfafscheiding.

Hout/beton schutting

Onze hout/beton schuttingen combineren de warme uitstraling van hout met de duurzaamheid van beton. Het resultaat is een sterke en stijlvolle afscheiding die privacy biedt en tegelijkertijd een natuurlijke sfeer creëert. Met een keuze uit verschillende houtsoorten en betonafwerkingen, kunnen we een op maat gemaakte oplossing bieden die perfect bij jouw buitenruimte past.

Overkappingen

Onze overkappingen bieden een perfecte buitenruimte om te ontspannen en te genieten, ongeacht het weer. Van eenvoudige terrasoverkappingen tot uitgebreide tuinhuizen, we bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw behoeften en budget. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen we voor een duurzame en functionele toevoeging aan jouw buitenleven.

Ontvang een Persoonlijke Offerte. Neem Nu Contact Op voor Klantgericht Advies en Transparante Prijzen

Bel direct!